© Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu
Webmastering - Robert Porczak
Projekt PO WER 2016-1-PL01-KA102-024934

Uczestnicy

Uczniowie 2 i 3 klas Technikum i ZSZ

Nauczyciele przedmiotów zawodowych

Doradca zawodowy

Uczniowie z klas branży gastronomicznej, hotelarskiej, fryzjerskiej, chemicznej – 89 osób. Nauczyciele przedmiotów zawodowych branży hotelarskiej, gastronomicznej i fryzjerskiej i doradca zawodowy – 10 osób. RAZEM - 99 mobilności.

Podsumowania projektów

Podsumowania projektów zawsze są w naszej szkole obchodzone w bardzo uroczystej formie. Wręczane są wówczas wszystkie zdobyte certyfikaty, Europass Mobility i nagrody indywidualne. Informacje  

Pokazy nabytych umiejętności

Pokazy   nabytych   umiejętności   i   kompetencji   są   atrakcją   podczas cyklicznych     podsumowań     działań     projektowych.     Taki     pokaz przygotowują   zarówno   grupy   uczniów   z   każdego   kraju   mobilności jak i nauczyciele biorący udział w stażach zagranicznych. Informacje 

Szkolenia i warsztaty

W ramach projektu przygotowane są specjalistyczne szkolenia, warsztaty i zajęcia praktyczne przygotowujące do wyjazdu na praktyki zagraniczne. Zapraszamy Wszystkich do galerii zdjęć, na których widać dokładnie jak przebiegały zajęcia.
… czytaj więcej … czytaj więcej … w przygotowaniu … w przygotowaniu

Profile grup uczestników !

Opis profili grup: branża - ilość osób - czas trwania mobilności Londyn (Anglia) - 2017 technik hotelarstwa - 8 osób - 4 tyg Schkeuditz/Lipsk (Niemcy) - 2017 technik żywienia i usług gastronomicznych - 6 osób - 2 tyg kucharz (ZSZ) - 6 osób - 2 tyg technik usług fryzjerskich - 8 osób - 2 tyg fryzjer (ZSZ) -  4 osoby - 2 tyg nauczyciele prz. zawod. i doradca zaw. - 10 osób - 1 tydz Rimini (Włochy) - 2017 technik żywienia i usług gastronomicznych - 8 osób - 2 tyg Londyn (Anglia) - 2018 technik hotelarstwa - 8 osób - 4 tyg Schkeuditz/Lipsk (Niemcy) - 2018 technik żywienia i usług gastronomicznych - 6 osób - 2 tyg kucharz (ZSZ) - 6 osób - 2 tyg technik usług fryzjerskich - 8 osób - 2 tyg fryzjer (ZSZ) -  4 osoby - 2 tyg Drezno (Niemcy) - 2018 technik analityk - 8 osób - 4 tyg Rimini (Włochy) - 2018 technik żywienia i usług gastronomicznych - 9 osób - 2 tyg Informacje  
… czytaj więcej … czytaj więcej

Sprawozdania z mobilności zagranicznych

Sprawozdania z realizacji projektu: Wizyta monitorująca - Anglia 2017 Praktyka uczniów - Włochy Praktyka uczniów - Niemcy Praktyka nauczycieli - Niemcy Praktyka uczniów - Anglia Wizyta monitorująca - Anglia 2018 Podsumowanie praktyk uczniów 2 Tufra Projektu         Stan dokumentacji elektronicznej na dzień: 5 sierpnia 2018r.
Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik   (*.docx) Pobierz plik   (*.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx)
© Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych, i Ogólnokształcących w Jarosławiu
Webmastering Robert Porczak
Projekt 2016-1-PL01-KA102-024934

Uczestnicy

Uczniowie 2 i 3 klas Technikum i ZSZ

Nauczyciele przedmiotów

zawodowych

Doradca zawodowy

Uczniowie z klas branży gastronomicznej, hotelarskiej, fryzjerskiej, chemicznej – 89 osób. Nauczyciele przedmiotów zawodowych branży hotelarskiej, gastronomicznej i fryzjerskiej i doradca zawodowy – 10 osób. RAZEM - 99 mobilności.

Podsumowania projektów

Podsumowania projektów zawsze są w naszej szkole obchodzone w bardzo uroczystej formie. Wręczane są wówczas wszystkie zdobyte certyfikaty, Europass Mobility i nagrody indywidualne. Informacje  

Pokazy nabytych umiejętności

Pokazy    nabytych    umiejętności    i    kompetencji    atrakcją   podczas   cyklicznych   podsumowań   działań projektowych.   Taki   pokaz   przygotowują   zarówno grupy   uczniów   z   każdego   kraju   mobilności   jak   i nauczyciele         biorący         udział         w         stażach zagranicznych. Informacje 

Szkolenia i warsztaty

W ramach projektu przygotowane są specjalistyczne szkolenia, warsztaty i zajęcia praktyczne przygotowujące do wyjazdu na praktyki zagraniczne. Zapraszamy Wszystkich do galerii zdjęć, na których widać dokładnie jak przebiegały zajęcia.
… czytaj więcej … czytaj więcej … w przygotowaniu … w przygotowaniu

Profile grup uczestników !

Opis profili grup: branża - ilość osób - czas trwania mobilności Londyn (Anglia) - 2017 technik hotelarstwa - 8 osób - 4 tyg Schkeuditz/Lipsk (Niemcy) - 2017 technik żywienia i usług gastronomicznych - 6 osób - 2 tyg kucharz (ZSZ) - 6 osób - 2 tyg technik usług fryzjerskich - 8 osób - 2 tyg fryzjer (ZSZ) -  4 osoby - 2 tyg nauczyciele prz. zawod. i doradca zaw. - 10 osób - 1 tydz Rimini (Włochy) - 2017 technik żywienia i usług gastronomicznych - 8 osób - 2 tyg Londyn (Anglia) - 2018 technik hotelarstwa - 8 osób - 4 tyg Schkeuditz/Lipsk (Niemcy) - 2018 technik żywienia i usług gastronomicznych - 6 osób - 2 tyg kucharz (ZSZ) - 6 osób - 2 tyg technik usług fryzjerskich - 8 osób - 2 tyg fryzjer (ZSZ) -  4 osoby - 2 tyg Drezno (Niemcy) - 2018 technik analityk - 8 osób - 4 tyg Rimini (Włochy) - 2018 technik żywienia i usług gastronomicznych - 9 osób - 2 tyg Informacje  
… czytaj więcej … czytaj więcej

Sprawozdania z mobilności

zagranicznych

Sprawozdania z realizacji projektu: Wizyta monitorująca - Anglia 2017 Praktyka uczniów - Włochy Praktyka uczniów - Niemcy Praktyka nauczycieli - Niemcy Praktyka uczniów - Anglia Wizyta monitorująca - Anglia 2018 Podsumowanie praktyk uczniów 2 Tufra Projektu         Stan dokumentacji elektronicznej na dzień: 5 sierpnia 2018r.
Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik    ( *.docx) Pobierz plik   (*.docx) Pobierz plik   (*.docx) Pobierz plik   ( *.docx) Pobierz plik   ( *.docx)