Realizacja szkoleń i kursów dla nauczycieli: Wyroby z karmelu Wyroby z czekolady i dekoracje tortów Sztuka serwowania potraw i parzenia kawy Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych Kreatywne strzyżenia damskie Realizacja szkoleń i kursów dla uczniów w zakresie zdobywania dodatkowych uprawnień wiedzy i umiejętności zawodowych: Kurs barmański I stopnia (2 dni/18h) – 60 osób (3 grupy po 20 osób) Kurs baristyczny (2 dni/16h) – 60 osób (4 grupy po 15 osób) po 2 grupy w edycji równocześnie Kurs dekoracje cukiernicze (2 dni/16h)-  40 osób (4 grupy po 10 osób) Kurs obsługi drukarki fiskalnej (2 dni/20h) - 100 osób ( 10 grup po 10 osób) Kurs obsługi programów hotelarskich (2 dni/20h) - 40 osób (4 grupy po 10 osób) Kurs pilota wycieczek (10 dni/90h) – 22 osoby (2 grupy po 11 osób) Kurs współczesne trendy strzyżeń damskich i męskich (2 dni/16h) – 32 osoby (4 grupy po 8 osób) - po dwie grupy równocześnie w dwóch różnych pracowniach Kurs nowoczesna koloryzacja (1 dzień/8h) – 48 osób (6 grup po 8 osób) - po dwie grupy równocześnie w dwóch różnych pracowniach Kurs przedłużanie i zagęszczanie włosów z elementami perukarstwa (2 dni/16h) – 20 osób – (2 grupy po 10 osób) Kurs wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych (1 dzień/6h) – 40 osób (4 grupy po10 osób)
Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących im. Marii Curie - Skłodowskiej w Jarosławiu
Zadania projektowe RPPK.09.04.00-IP.01-18-004/15 Efekty realizacji projektu w ZSSChiO w Jarosławiu: Startowa Część 1 ZADANIA Część - 1